Altres andalusos

Altres andalusos, o simplement altres, altres...


04.12.09 AVUI+, Catalunya

La serp regional desperta

L’associació Altres Andalusos denuncia en un comunicat les actituds de les cases regionals sobre les consultes sobiranistes

L’associació Altres Andalusos ha presentat aquest dijous, en el marc de la reunió de col·lectius d’immigrants a favor del vot, un comunicat on expressa el seu desacord amb l’actitud de les cases regionals sobre les consultes independentistes…

Andrea Ruiz

Veure article senser en Avui.cat


1 Comentaris

  1. 04.12.09 agustin doñate

    estoy muy de acuerdo con el comunicado, las casas regionales deben de estar siempre al lado de cualquier iniciativa que no sea violenta y de derecho a los ciudadanos a expresar libremente tanto el SI como el NO como derecho democrático en una consulta sobre el derecho a decidir.

Deixa un Comentari