Altres andalusos

Altres andalusos, o simplement altres, altres...


29.03.11 Catalunya, Espanya

presentació del llibre De vell escèptic a jove independentista (Ed. Montflorit) de l’escriptor Ignasi Riera

Ens complau convidar-vos a la presentació del llibre De vell escèptic a jove independentista (Ed. Montflorit) de l’escriptor Ignasi Riera, que tindrà lloc el dijous 7 d’abril a les 19.00h al Jazz-Si Club del Taller de Músics c/ Requesens, 2 de Barcelona.
En Lluís Cabrera farà una introducció de l’escriptor i a continuació l’autor ens parlarà del seu llibre.

De vell escèptic a jove independentista - Ignasi RieraDe vell escèptic a jove independentista [+info]
Ignasi Riera
Col·lecció NF, 10
Editorial Montflorit

‘Els futurs d’un país, en democràcia, mai no han estat senzills. Al trencaclosques, han d’encaixar peces i actituds que tenen més aviat la tendència a fugir d’estudi, Com ara: voluntat decidida de canvi, eines ben esmolades i materials per poder bastir un espai sostenible, com és: digne, estratègies coordinades, seny arrauxat i rauxa assenyada.
Ah! I saber a quines herències hauríem de renunciar i a quines no podrem renunciar mai.
De tot això voldríem parlar un vell escèptic que s’ha passat hores i hores escoltant amb respecte un seguit de joves impacients.

Ignasi Riera (Barcelona, 1940) [+info]
Tècnic editorial, escriptor -amb més de 50 llibres publicats- i polític: regidor, 15 anys, a Cornellà de Llobregat i diputat pel PSUC i per ICV, durant 12 anys, al Parlament de Catalunya. Des del 2003, viu a Madrid. Col·laborador habitual en diferents mitjans de comunicació. Entre els seus llibres: Els catalans de Franco, El pacte de Formentera, Jordi Pujol. llums i ombres, Els fogons de la nostàlgia, Un diputat per no res, La infelicitat: un estat de plenitud.

Deixa un Comentari